Blogin takana

Toisen kanssa -blogin elinkaari päättyi, kun bloggaaja Terhi Kangas palasi äitiyslomalta työelämään, ja teki sen itselleenkin pieneksi yllätykseksi YRITTÄJÄNÄ. Yhdessä blogin kuvittaja Anna Aallon kanssa syntyi hieman myöhemmin myös yhteinen yritys, lastenkirjakustantamo Merkityskirjat. Voit ostaa hyvää tekeviä lastenkirjojamme Merkityskirjojen verkkokaupasta.

verbaali20191030_203Tellun ja Annan ”yhteiset lapset”: lastenkirjatrilogia, jonka myynnillä tuetaan kotimaisia järjestöjä.

Seuraa Merkityskirjojen tarinaa myös Facebookissa ja/tai Merkitysblogin kirjoitusten kautta.

KIRJOITTAJA Terhi ”Tellu” Kangas on kahden lapsen lahtelaisäiti. Blogi syntyi syksyllä 2014 tekstityöläisen tarpeesta kirjoittaa myös kuopuksen äitiyslomalla. Kun yrittäjän arki alkoi, oli uusien blogien aika: Vapaa verbaalikko on kirjoittavan yrittäjän oma pieni hiekkalaatikko ja sekametelisoppa, joka päivittyy hävettävän harvoin, mutta saa sitä silti seurata! Tuoreista tekstituotannoista vinkataan reaaliajassa myös Toteuttamo Verbaalin FB-sivuilla. Tervetuloa tykkäämään!

KUVITTAJA Anna Aalto on kahden lapsen lahtelaisäiti hänkin. Anna työskentelee graafisena suunnittelijana omassa yrityksessään, mutta tekee keikkaa myös muusikkona (viulu, piano) ja esimerkiksi kasvomaalaustaiteilijana. Annan tuoreimmat kuulumiset päivittyvät Facebookiin Ankara Designin sivulle.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s